top of page

Nabij Gelegen

Tenerife is de grootste van de Canarische eilanden en is bekend als het eiland van het eeuwige voorjaar met temperaturen die gemiddeld liggen bij c.a 24 graden in de winter en 28 graden in de zomer. Tenerife heeft veel wereldbekende attracties te bieden, zodat u zich hier niet zult vervelen. 

Loro Parque

Loro Parque (Papegaaien park) is een 14 hectare groot dierentuin show park, gelegen in het prachtige stad Puerto de la Cruz, op de andere zijde van het eiland. Het park is een bezoek zeker waard, er wordt U hier een prachtige dag aangeboden met vele attracties van planten en diersoorten. U kijkt naar een wereld beroemde papegaaien show, dierenshows en een prachtige plantenparadijs. Meer als 40 miljoenen bezoekers zijn u reeds voor gegaan. 

Het is de beste dierentuin van Europa en de tweede van de wereld. 

Siam Park

Dit mooi gelegen waterpark in Costa Adeje, in het zuiden van Tenerife, is het grootste waterpark van de wereld. Het park is geopend door Hare Hoogheid de prinses van Thailand Maha Chakri Sirindhorn.

 

In het park worden ook grote muziek festivals gedurende de zomermaanden georganiseerd. Een bezoek voor jongere gasten zeer zeker aan te bevelen.

Golf del Sur

Voor de golf spelers zijn er op Tenerife vele mogelijkheden, in de direct omgeving is de golfcourse Golf Del Sur gelegen. Het is erg mooi aangelegd met vele lushgreens en fairways, palmbomen, ravijnen en prachtige planten combinaties. Hier is de sport een excuus om te genieten van de natuurschoon. Natuurlijk worden er hier kampioenschappen gehouden met een 27 hole championship course. Het beste komt nog, in de bunkers zal U zwart vulkanen zand vinden en de liefhebber zal ten volle zijn sport kunnen uitoefenen. 

Teide National Park

Teide National Park is het grootste park op de Canarische eilanden. Een rit naar de top is een must voor ieder bezoeker, een uniek landschap met kraters, vulkanen en stromen van de lava geven een geweldig beeld van de uitbarstingen die hier geweest zijn. Er zijn verschillende organisaties welke bezichtigingen op de Teide uitvoeren. Er is boven een Restaurant en een Bar, zodat U hier een verfrissing en eetbaars kunt gebruiken. Door een prachtig uitzicht, u kunt bij helder weer alle eilanden zien liggen, zult u geboeid worden en een unieke belevenis ervaren.

De stranden van Tenerife

Wanneer u een rustige strand zoekt is dat zowel ook mogelijk als wanneer U luxe puur zoekt of sportiviteit. Het strandt in de directe omgeving is de Playa de las Galletas. Het is eenvoudig zonder een groot toeristen bezoek. De playa El Medano is voor sportievelingen voor de watersport en windsurfing zeer geschikt. Hier worden regelmatig de wereld kampioenschappen windsurf door gevoerd. De Playa del Duque in Adeje is chique gelegen en biedt een grote service aan luxe en kwaliteit. 

Mobil: 0034 610612899

Büro: 0034 922730557

Calle Hesperides, 1 Costa del Silencio, Arona. 

Santa Cruz de Tenerife (ES)

©2022 by Atlantic View Apartments Tenerife South. 

bottom of page