top of page

Wie Zijn Wij

Atlantic View Appartementen Tenerife Zuid
 
Onze appartementen zijn gelegen dicht bij Las Galletas en Los Cristianos. In deze rustige omgeving kunt U bij het geluid van de Atlantische Oceaan volledig tot rust komen. Ook zijn er vele mogelijkheden voor de wandelaars in de direct omgeving en langs de kust. Een grote supermarkt is direct om de hoek. In de omgeving zijn er vele terrasjes, bars en restaurants waar U kunt genieten van een drankje of een etentje. Banken, pinautomaten, reisbureaus zijn ook in de directe omgeving aanwezig. 
Het Komplex

Het komplex Atlantic View Tenerife Zuid is gelegen in Costa del Silencio (De Stille Kust), het heeft twee grote verwarmde zwembaden en een peuter zwembad. De vegetatie rondom is typisch Canarisch. Het complex wordt dagelijks schoon gemaakt. Om de veiligheid van de gasten te waarborgen kan de deur van de hoofd ingang alleen via een veiligheid code worden geopend. Er zijn ook drie liften aanwezig.  Aan de bar kunt U van een drankje genieten, andere mensen ontmoeten, zonnebedden huren met badlaken verhuur. Buiten het complex is er ruime parkeer gelegenheid aanwezig. 

Atlantic View Appartementen Tenerife Zuid

Onze appartementen zijn voorzien van een groot balkon/terras om heerlijk van de warmte en het uitzicht te genieten. Er zijn comfortable bedden, een goed uitgeruste keuken, woonkamer met HD TV, electronische afsluitbare kluis en een wasmachine.

Het komplex vlak naast de atlantische oceaan gelegen waardor een perfecte nachtrust wordt gegarandeerd. Alle appartementen zijn uitgevoerd met kwaliteit meubelen. 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Hans en Petra Witjes. Reeds in 1997 hebben wij besloten om Nederland te verlaten en met onze dochter naar Tenerife te verhuizen met het doel om appartementen te gaan verhuren. Het was een lange droom van ons om naar dit zonnige eiland te kunnen verhuizen.

Sinds 1997, verhuren wij nu appartementen en mogen een grote klanten kring als vaste gasten steeds weer begroeten. Ons doel is om een tevreden en zonnige vakantie voor onze gasten te bereiden en dat zij steeds weer met veel plezier aan hun vakantie terug kunnen denken.

Sinds onze oprichting zijn wij een familie bedrijf en doen onze uiterste best om voor u een onvergetelijke vakantie te kunnen bereiden.

Wij kunnen u te woord staan in Nederlands, Duits, Engels, en Spaans.

Mobiel.0034/610612899

Bureau.0034/922730557

Calle Hesperides, 1 Costa del Silencio, Arona. 

Santa Cruz de Tenerife (ES)

©2022 by Atlantic View Apartments Tenerife South. 

bottom of page